Kopi av Vågedalen.net

Brief Description of Picture.Sidene på vaagedalen.net har i mange år vært en av de websidene jeg har besøkt ofte. Kanskje fordi det er mange gode minner fra oppveksten i Vågedalen.

Svein Samdal har vært webmaster for sidene hele tiden de har eksistert og som ble etablert i 2011, så det var derfor trist når følgende melding var å se på førstediden; "Hjemmesiden "Vågedalen på Laksevåg" legges ned i begynnelsen av mai 2021. Siden oppnådde mer enn 595 000 sidetreff. Takk for følge... Mvh Svein Samdal."

Sidene har vært tiltenkt folk som vokste opp i Vågedalen, hovedsaklig i tidsrommet 1945 til 1970. Sidene har vært ment å vekke gode minner fra en fantastisk fin oppvektstid.

Som mor til Kari og Knut Pedersen sa; "Et bedre sted å vokse opp i for barn, skal man lete lenge etter."

Vi minnes

Vi vil prøve å holde oppdatert sidene hvor vi minnes de som er gått bort... SE HER

Kopiering av Vågedalssidene.

I forbindelse med at siden legges ned, har Oldis VPM bestemt seg for å ta vare på bilder og historiene som er på sidene. Dette i en noe avkortet versjon og enklere utgave. Kommentarfelt vil ikke vises på disse sidene.

Oldis vil også være behjelpelig med å legge ut nye ting dersom det er ønskelig. Ta kontakt her...

Vågedalen Foto: Vågedalen AS (Klikk på bilde for å gå til Vågedalen AS)

Ta kontakt

I tiden som kommer vil Oldis prøve å holde sidene oppdatert så lenge som mulig. Jeg går ut fra at Svein Samdal vil fortsette med "Vågedalen på Laksevåg" på Facebook og dele informasjon om det som skjer. Alltid hyggelig å se noen kjente ansikter.

Ønsker noen et innlegg på sidene her, må de sende dette på email inntil videre. Det vil komme en gjestebok på siden etter hvert.

Mailadresse: vpm@oldis.no - Vidar Pedersen Midtun

Vågedalen på Facebook og Kommentarer

 

Vågedalens beliggenhet på Laksevåg

Gjestebok for Vågedalen og Oldis